Liity Jinsein IRC-kanavalle
(#jinsei@irc.fi.b2irc.net)

Ei muuta kuin nimi laatikkoon ja irkkaamaan ^_^

Yhteistyössä:

B2-Tukikohta

Jinsei, porin Anime- ja Mangaklubi

| Tapahtumakalenteri | Keskustelualueet | Info | Yhdistys |
| Liity postituslistalle |


Kartat

Etsitkö elämää? Jinsei hukassa?
Tältä sivulta löydät parhaimmat reitit tapahtumapaikalle!

Kulttuuritalo Annankatu 6 eli Annis

Tällä pidämme kaikki videoillat! Olemme normaalisti Anniksen 3. kerroksessa, mutta joskus myös 1. tai 2. kerroksessa, tai jopa kellarissa. Jinsein julisteita opasteineen molemmissa ulko-ovissa sekä sisällä seinissä.

Nimensä mukaisesti Annankatu 6 sijaitsee samassa osoitteessa, eli lähellä Porin toria ja keskustaa. Anniksen seiniä lähes jokapuolelta koristavat graffitit ovat erittäin hyvä tuntomerkki, joista ei voi erehtyä. Älkää silti antako ulkonäön pettää; tämä rakennus toimii kulttuurikeskuksena, jossa esimerkiksi monet nuorisoteatteriryhmät harjoittelevat.

Jos lähestyt Annista torin suunnasta: kulje Gallen-Kallelankatua suoraan ohi Porin Pääkirjaston, kunnes saavut Annankadun risteykseen, josta käännyt oikealle. Tien päässä näkyy Porin Oluen tehdas, ja puolessa välissä korttelia on Anniksen pääsisäänkäynti, vastapäätä Porin Lyseota. Matkaa torilta on n. kolme korttelia. Ulko-ovia on kaksi - toinen Annankadun puolella, toinen sisäpihalla - ja kumpaa tahansa saa käyttää. Sisäpihalla, jonne kulku on Otavankadun puolelta, on parkkipaikkoja autoilijoille ja kulkupelinsä voi jättää myös sinne sakotta klo 17 jälkeen.

Jos ei tunnu tutulta paikalta, alla on linkkejä nettikarttoihin.

Vanhakoiviston Nuorisotila Sirola

Tällä pidämme yleensä kaikki videoiltaa suuremmat tapahtumat! Teemapäivä, muut päivätapahtumat, pidempi videoilta, peli-ilta, tapahtuma kuin tapahtuma.

Sirola löytyy osoitteesta Vanhakoivistontie 59. Sirola on punainen iso rakennus isolla pihalla ja pihan kulmauksessa Sirolan liikenneympyrän vieressä on valkoinen, tornillinen rakennus, joka on joskus ollut palokunnan käytössä. Näyttää hieman joltain "kappelilta," joksi sitä olemmekin alkaneet epävirallisesti leikillämme nimittää(Tämä oli tärkeä tieto ^_^).

Ajo-ohjeita:

Lyhyesti kuvailtuna Tampere/Ulvila-tieltä tullessa jatketaan valoista Asko-talon ohitse kohti Vanhakoivistoa -> kulkemasi Vanhakoivistontie muuttuu S-mutkassa Outokummuntieksi -> oikealla puolella puolessa välissä pitkää suoraa tulee Palokunnantielle risteys (kyltissä lukee mustalla pohjalla Himmeli ja Taikurinhattu), josta käännytään -> Sirola sijaitsee heti ensimmäisestä risteyksestä vasemmalla. ^^ Tämä 'risteys' on itseasiassa pienenpieni liikenneympyrä.

Jos jokin on vielä epäselvää, allaolevista linkeistä saat lisäapua.

SAMK eli Satakunnan Ammattikorkeakoulu

Vaikka viralliset nimet muuttuvatkin aika ajoin, niin sellaiset sanat, kuin Tekunkorpi, Tiedepuisto ja Teknologiakeskus yhdistetään siihen paikkaan Vähälläraumalla, missä SAMK sijaitsee. Varsinkin tienviitoissa opastetaan perille Teknologiakeskuksen nimellä, ja osoite on Tekniikantie 2.

Miniauditorio 1104 on alusta asti ollut Jinsein käytössä. Itse koulu on suuri kompleksi, missä on sekä liiketalouspuoli, että tekniikanpuoli. Koulun syövereihin saattaa olla helppo eksyä, jos lähtee harhailemaan väärään suuntaan, mutta kun muistaa pysyä tekniikan siivessä ja ensimmäisessä kerroksessa, niin perille löytää kyllä helposti. Tavallisesti kokoonnumme pääaulan luona olevilla naulakoilla, josta opastamme sitten auditorioon. Pääaulaan pääsee tietenkin SAMKin (linkki: http://www.tp.spt.fi/kartat.php3) pääovista, joka on kartalla olevan punaisen P-merkin oikealla puolella (henkilökunnan paikoitusalue). Mikäli ovi on auki tai erikseen ilmoitetaan, kulku auditorioon tapahtuu henkilökunnan parkkipaikan vasemmalla puolella olevasta sisäänkäynnistä (kts. Jinsein oma pelkistetty kartta), joka on lähinnä auditoriota.

Huomatkaa kaikki omilla autoilla kulkevat, että pääoven puoleisella alueella vieraspaikkoja on n. 10 kappaletta! Alue muistuttaa isoa bussipysäkkiä, ja nämä paikat ovat itse Tekniikantiellä henkilökunnan parkkipaikan vieressä. Paikat ovat tietysti kouluajan aikana täynnä, jolloin lappuliisatkin kiertelevät, joten huonoimmassa tapauksessa joudutte ajamaan vihreän P:n osoittamalle opiskelijoiden parkkipaikalle. Päästäksenne tapaamispaikalle, joudutte tällöin kävelemään parkkipaikalta etuvasemmalle, menette sisälle sivu-/takaovesta, ja seuraatte ovessa olevaa ohjetta. Mutta! Kouluajan ulkopuolella henkilökunnan parkkipaikka on normaalisti tyhjillään, joten ilta-aikaan siihenkin uskaltanee jättää.

Alla laajemmalta alueelta nettikarttoja ylläolevan linkin lisäksi.

-: Fafy :-